Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10F

Match

Lohärads IF Blå

7 - 1
Björkhaga IP
23 september 2011
18:30

Gamla Upsala SK P99 Gul

Referat

Referat: Lohärads IF Blå - Gamla Upsala SK P99 Gul

Sista matchen i den här serien. Vi skulle bara vinna för att komma före Rimbo i serien och för att sätta press på Sunnersta, att nu måste de vinna i sin sista match. Men sannolikheten är mycket stor att de gör det. Men vid vinst av oss idag, det skulle innebära att vi kom sämst 2:a i den här gruppen. Och den andra gruppen vann vi, trots att det är två matcher kvar.
Berga gör 2 snabba mål, de var verkligen bra och bestämda avslut. Skönt med tanke på att vi började lite petigt. Sen ökade målmaskinen Max på med 2 stycken mål, nu kändes 4-0 säkert. Men nu började en osäkerhet (utav vilken anledning) spridas i laget. GUSK gjorde 1 mål, och det var mer spel på vår planhalva, trots att de inte skapade något!!!
4-1 ledning i halvtid. Ingen i laget var nöjd, bra att Anton, Max och Hannes tar tag i snacket och försöker peppa de övriga. De hade helt rätt i sin åsikgt. Vi kunde bli bättre i allt.
I andra halvlek så gjorde vi tre mål, kul att Logård fick sätta en. Målmaskinen gjorde ytterliggare 2 mål.
Vi gjorde vad vi skulle idag, vi skulle vinna. Det blev tillslut 7-1.
Ska man nämna några saker:
- Först och främst Samuel som äntligen pratar från sin målvaktsposition. Det var en bestämd röst som berättade att bollen var hans. Han styrde backarna några gånger. Då mäste backarna lyssna och lyda, det kan de bli mycket bättre på. Mycket bra Samuel.
- Ted fortsätter leverera bra spel. Nu var det en del spel som höger yttermittfältare. Ted har nog aldrig sprungit så mycket i en och samma match, och han var nära att göra mål några gånger. Men tänk på offsiden!! Fler gånger som Ted kom runt backen och spelade snett bakåt. Där borde det ha blivit bättre utdelning, vadå borde!! Det ska vara mål då!!
- Hannes spelar mittback, enkelt och bra. Fast han egentligen inte ville spela där idag, men han gör det för laget. Kanon Hannes.
- Antons gör passningar som man bara han kan göra. Vilka passningar :-)
- Domar-Hampus (-97:a) som inte dömt mycket förrut, gör det jätte bra. Jätte kul med de unga (Hampus, Morgan, William o Martin) domarna som kommer fram. Tack grabbar för att ni dömmer oss, och ni gör det jätte bra.

Nu siktar vi på endagarcupen i Sandviken imorgon. Där kan allt bli bättre.

Andra möten i serien

fre 17 jun 2011, 18:00 Gamla Upsala SK P99 Gul - Lohärads IF Blå 0 - 13